Ulice: POSLEDNÍ DÍL a pauza! Diváci ale nepřijdou úplně zkrátka!

seriál Ulice 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

18. dubna 2020 8:29 | Aktualizováno: 18. dubna 2020 17:56

Jen těžko si diváci uměli představit, že by se nevysílala Ulice. Kvůli koronaviru ale tato situace nastala. V tomto týdnu Nova odvysílala zatím poslední díl. Fanoušci ale nepřijdou úplně zkrátka.

Tuzemské televize musí kvůli koronaviru měnit program. Prima sice ještě svůj vlajkový seriál Slunečná vysílá, ale jen jednou týdně, navíc už se přestalo s natáčením nových dílů. Nova už z programu vyřadila Ordinaci v růžové zahradě a na konci tohoto pracovního týdne potkal stejný osud i další seriál.

V pátek odvysílala Nova zatím poslední, 3870. díl nekonečné Ulice. Každodenní vysílání seriálu bylo pozastaveno vůbec poprvé v patnáctileté historii. Věrní diváci ale nepřijdou úplně zkrátka.

Již v úterý 21. dubna odvysílá Nova speciální díl, kterým reaguje na současnou situaci s koronavirem, nazvaný Ulice v karanténě. Čtyřicetiminutový pořad poběží od 20:20, tedy v čase, který standardně patří Ordinaci. Televize zatím neví, jestli bude takových epizod více.

Nový seriál, který bude reagovat na epidemii koronaviru, připravuje i Česká televize. Projekt s názvem Láska v čase korony se natáčí v improvizovaných podmínkách od 14. dubna, ve vysílání ČT se seriál objeví od 27. dubna.

Témata: seriál Ulice TV Nova