Zemřela Tereza Spencerová (†55): Pár hodin před smrtí ještě…

Tereza Spencerová

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. dubna 2020 7:56

Tereza Spencerová patřila mezi rozporuplné osobnosti české mediální scény, čtenářů ale měla spoustu. Ještě pár hodin před smrtí s nimi sdílela své nejnovější postřehy týkající se dění ve světě. O čem byla řeč?

Jak vás stars24.cz informoval, ve věku 55 let náhle zemřela novinářka Tereza Spencerová. Podle dostupných informací jí vypovědělo službu srdce. Ještě v den odchodu, tedy v pondělí, byla aktivní na sociálních sítích. Na facebooku okomentovala několik zpráv ze zahraničí.

„Týden začíná hezky zostra,“ zhodnotila zprávu o tom, že zástupce EU požadují více pravomocí, aby mohli v Bruselu příště lépe zareagovat na krizi, jako je ta koronavirová. 

Spencerová se vyjádřila i k otázce zdravotního stavu britského premiéra Borise Johnsona, kterého museli v uplynulých dnech přesunout na jednotku intenzivní péče, aby se konečně začal zotavovat z nákazy koronavirem. 

„Johnson nejdřív zkoušel ‘stádní imunitu’ národa, a když to nevyšlo a mrtvých přibývá, došlo i na něj a skončil v nemocnici sám… ale ani jeho největší domácí političtí odpůrci mu přitom nepřejí brzkou smrt, naopak jen rychlé uzdravení… Fascinující. Slyšeli v té Británii vůbec někdy o tom, jak to má chodit ve skutečné demokracii?“ divila se.

Témata: Tereza Spencerová