Kateřina Zemanová: Na erotickém videu JSEM JÁ, chovala jsem se jako…!

Kateřina Zemanová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. února 2020 11:55 | Aktualizováno: 18. února 2020 13:43

V prvním roce prezidentování Miloše Zemana to bylo velké téma. Na erotickém videu se objevila žena, která se nápadně podobala jeho dceři Kateřině. Zemanová až teď přiznala, jak to bylo doopravdy.

V říjnu 2013, pár měsíců po inauguraci jejího otce do úřadu prezidenta republiky, se v médiích objevilo erotické video, na kterém měla být zachycena Kateřina Zemanová. „Nikdy jsem se žádné takové akce nezúčastnila. Jedná se o podvrh,“ vzkazovala tenkrát prostřednictvím tehdejší mluvčí prezidenta Hany Burianové.

Po více než sedmi letech ale dcera hlavy státu kápla božskou. „Mě to nikdy neštvalo, že jsem na té akci přihlížela. Doma jsme se tomu smáli. V životě jsem si negooglila svoje jméno, tak ani nevím, co se o mně tehdy psalo. Nikdy jsem se tomu tématu nevyhýbala, ani ho nijak neomlouvala,“ přiznala v rozhovoru pro týdeník Téma.

Podle svých slov neměla důvod cokoliv vysvětlovat, jelikož nezastávala žádnou oficiální pozici. Komu jsem tím lidsky ublížila? Bylo mi osmnáct. Neznám člověka, který by se v tomhle věku nechoval někdy jako debil,“ nechala se slyšet.

„Nemám ráda argumentaci, že jako dcera prezidenta musím příkladně ovlivňovat kariéru mého otce. Myslím, že už je trošku na čase rozpustit myšlenku, že otec, matka a já jsme jedna jednotka, která musí mít 24 hodin denně na starosti nějakou politickou agendu. A musí se podle toho módu chovat,“ dodala Zemanová.

Témata: Kateřina Zemanová