Labilní manžel Gottové potvrdil slabost pro peníze: Prodej daru od Gotta!

Dominika Gottová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

19. prosince 2019 16:14

Psychicky nemocný manžel Dominiky Gottové má slabost pro peníze, která se odráží i v tom, jak naložil s darem od Karla Gotta. Automobil, který zpěvák koupil v první řadě své nejstarší dceři, dopadl opravdu neslavně.

O slabosti manžela Dominiky Gottové pro peníze jsme se přesvědčili už několikrát. Po smrti Karla Gotta (†80) žádal Timo Tolkki v rámci dědického řízení vilu na Bertramce, nebo dva miliony eur. Jak vás informoval stars24.cz, v nedávné době žádal jednu švédskou kapelu za vykradení jeho autorského songu pět set tisíc eur.

Dalším důkazem jeho chamtivosti může být to, jak naložil s dárkem od Mistra. Navíc se k tomu sám hlásí. Jak to bylo s automobilem od zpěváka? „Byla to černá Toyota Auris, Karel Gott nám ji koupil před šesti lety za 40 tisíc eur (více než milion korun – pozn. red.). Tehdy byl ještě štědrý,“ svěřil se hudebník serveru expres.cz.

Příběh, který se o osudu dopravního prostředku šušká, je podle něj nepravdivý. „Není pravda, že bych toto auto ztratil. Je pravda, že jsem měl nehodu,“ začal vysvětlovat Timo.

„Někdo mi poté rozbil zadní sklo a ukradl kytaru. Letos v létě jsem auto prodal za 700 eur (necelých 18 tisíc korun – pozn. red.), byli jsme ve velké finanční krizi a nutně jsme potřebovali peníze. Nebyla jiná možnost,“ dodal Tolkki.

Témata: Timo Tolkki Karel Gott