Labilní Timo dál blouzní: Rozvod? Já a Dominika to cítíme stejně!

Timo Tolkki 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

18. prosince 2019 16:19

Starosti s labilním manželem Dominiky Gottové nekončí. Hudebník Timo Tolkki popsal, jak momentálně funguje vztah s jeho ženou. Finský zeť Karla Gotta navíc věří, že přijdou ještě lepší zítřky.

Dominika Gottová odjela z Finska i proto, že život s psychicky nemocným a prý také nevěrným manželem už se nedal vydržet. Jenže pokud si myslela, že se tím hudebníka nadobro zbavila, tak se šeredně mýlila. Timo Tolkki totiž začal vyhrožovat tím, že za ní dorazí do Česka. A dokonce věří v happyend.

„Třiadvacátého prosince se vracím do Finska a pak chci za Domi do Prahy,“ řekl muzikant serveru expres.cz. Momentálně je v Mexiku, kam jel za svou údajnou milenkou Claudií. Šťastným shledáním to ale nedopadlo.

V Praze obavy ze stejného scénáře nemá. Nejprve chce dorazit na návštěvu, to bude ale teprve začátek. „Jsem si jistý, že se za ní příští rok přestěhuji a budeme žít v Praze. Jsme spolu v každodenním kontaktu a ona to cítí stejně,“ věří Tolkki.

Kdo ale četl jakákoliv vyjádření nejstarší dcery Karla Gotta (†80), ten bezpochyby nabyl přesvědčení, že Dominika už o Tima ve svém životě nestojí. Sama měla jasno o tom, že celou záležitost vyřeší jedině rozvod. Tak uvidíme, jak to nakonec dopadne.

Témata: Timo Tolkki Dominika Gottová