Monika Babišová: Trapas na síti! Premiér vyběhl se zahradníkem!

Monika Babišová 8

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

18. prosince 2019 14:30

Monika Babišová byla na sociálních sítích populární. Její Instagram sledovalo více než třicet tisíc lidí, velká část z nich si ale často neodpustila kritiku. Tomu je nyní konec, Babišová se totiž rozhodla svůj účet zamknout.

Monika Babišová má Instagram nově zamknutý a účet je soukromý. Co ji k tomu vedlo, je otázkou, s největší pravděpodobností ale podlehla kritice za to, jaké fotografie zveřejňovala.

Naposledy se tam totiž objevily snímky z vánočního večírku, kde se Monika i hosté převlékli do vánočního. Večírku se účastnil také její kamarád Ivan Šablatura, který se převlékl do církevního.

Díky němu se ale na účtu objevilo naposledy velké množství kritiky. Pod jednou z fotografií se totiž pustil do lidí s nižšími příjmy, ačkoliv se hnutí ANO manžela Moniky Babišové profiluje jako strana pro všechny.

Totalni vysmech lidem, co se maji hur, co nemeli stesti, co jsou v obtizich, co jsou v exekucich... Ale party jede. pic.twitter.com/n802S8GfS3

— Ondrej Kundra (@okundra) 17. prosince 2019

"My se bavíme na večírku a chudoba u PC na fotkách. Myslím že je všechno v pořádku," napsal na Instagram. Krátce na to příspěvek zmizel a s ním i celý Moničin účet.

Do celé věci se nakonec tvrdě vložil i premiér a manžel Moniky Andrej Babiš. "Není to v pořádku. Pan Šablatúra je arogantní hlupák a píše nesmysly, které zásadně odsuzuji. Zneužil moji paní ke své reklamě," řekl pro blesk.cz.

Babišová přitom na Instagramu sdílela zejména fotografie odlehčeného charakteru, například záběry z dovolených. S premiérem vyrazila například na hory nebo k moři a své příznivce o tom poctivě informovala.

Témata: Monika Babišová Andrej Babiš