Timo Tolkki: Rozvádí se a chce miliony!

Timo Tolkki 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

15. prosince 2019 16:45 | Aktualizováno: 16. prosince 2019 11:53

Usměje se na Tima Tolkkiho konečně štěstí? Psychicky nemocný manžel Dominiky Gottové schytává v posledních týdnech ránu za ranou, teď ho ale žene vidina snadno vydělaných peněz. Jak je hodlá získat?

O tom, že je psychicky nemocný manžel Dominiky Gottové na peníze, jsme se přesvědčili už dříve. Třeba po smrti Karla Gotta (†80) se snažil vyvolat válku o dědictví a žádal dva miliony eur, tedy desítky milionů korun. Jeho žena, která se několik dní nazpět vrátil do Česka, se s ním teď hodlá rozvést. A finský muzikant zase požaduje pořádný balík.

Podle informací webu blabbermouth.net totiž nařkl švédskou kapelu Eclipse z „vykradení“ jeho písničky. Písnička Švédů s názvem The Masquerade je podle něj úplně stejná jako jeho skladba Revolution Renaissance.

Tolkki povolal do akce právníky a není žádný troškař. „Žádám pět set tisíc euro,“ prohlásil dle zmíněného serveru ve svém podcastu. V přepočtu na koruny požaduje částku přes 12 a půl milionu korun. Postarat se o to má jistá německá společnost, která zastupuje jeho práva.

Finský hudebník momentálně neprožívá zrovna nejšťastnější období. Opustila ho manželka a dobře to nedopadlo ani s jeho mexickou milenkou Claudií. Tak uvidíme, jak to nakonec s Timem dopadne. 

Témata: Timo Tolkki