Psychicky nemocný manžel Gottové: Důležité ženě hrozí žalobou!

Claudia Pearl a Timo Tolkki 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

10. prosince 2019 14:44

Psychicky nemocný manžel Dominiky Gottové pokračuje ve svých výlevech na sociálních sítích. Ženě, která mu v posledních dnech změnila život, teď dokonce vyhrožuje žalobou. Co mu měla provést?

Levá ruka neví, co dělá pravá. Tak by se dalo ve zkratce popsat poslední jednání psychicky nemocného Tima Tolkkiho, manžela Dominiky Gottové. Ten se totiž začal vymezovat proti ženě, která mu v posledních týdnech dost zamotala hlavu, a dokonce jí pohrozil žalobou.

Konkrétně jde o jeho údajnou milenku, mladou Mexičanku Claudii. Timo nejprve odmítl, že by s ní byl své ženě nevěrný. „Aby bylo jasno, nikdy jsme nebyli milenci, jenom velmi dobří přátelé,“ konstatoval. Jenže ani to přátelství jim dlouho nevydrželo.

Otočila totiž i exotická krasavice. „Rozhodla jsem se tento (hudební) projekt s Timem Tolkkim ukončit kvůli své ochraně, protože se bojím o své fyzické bezpečí. Z tohoto důvodu jsem se rozhodla udržovat odstup,“ vzkázala.

Jenže to rozčílilo finského hudebníka ještě víc. „Její zlý plán je téměř až neskutečný. Už od začátku si to všechno naplánovala. Využila mě, má v Mexiku přítele. To díky mně je slavná. Všichni ji tu teď nenávidí a už jsem na ni poslal i svého právníka,“ tvrdil Tolkki.

Netrvalo to dlouho a Timo si to celé zase rozmyslel. „Rozhodl jsem se stáhnout žalobu proti Claudii. Ve skutečnosti z toho všeho můžu vinit jen sám sebe. Přeji jí a její rodině a všem tady v Mexiku šťastný a nádherný vánoční čas. Buďte na sebe hodní, lásku a mír všem,“ dodal.

Témata: Timo Tolkki Claudia Pearl (milenka manžela D. Gottové)