Slovák ve Tváři budí emoce: Eva Burešová se ho musela zastat!

Ján Jackuliak 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

8. srpna 2019 14:11

Ján Jackuliak byl včera potvrzen jako pátý soutěžící letošní Tváře, ale ani Nova nejspíš nepředpokládala, že tím vzbudí negativní emoce. Některým fanouškům totiž slovenský herec evidentně nesedí. Jackuliak naštěstí našel zastání, dokonce i mezi ostatními soutěžícími.

Nova včera prozradila jméno pátého účastníka podzimní šesté řady soutěže Tvoje tvář má známý hlas. Je jím slovenský herec Ján Jackuliak, který tuto výzvu přijal s nadšením, které ovšem nesdílejí všichni fanoušci oblíbené show. Pod příspěvkem na instagramovém profilu Tváře se kvůli tomu dokonce rozpoutala vášnivá diskuze.

„Nic proti němu, jako herce ho mám ráda, ale proč do české verze tohoto pořadu berete slovenské osobnosti? Ve slovenský verzi taky nejsou žádný Češi,“ neskrývala zklamání z této volby fanynka Martina. Nadaného Slováka se však v komentářích zastala jedna z někdejších účastnic soutěže.

Konkrétně to byla herečka a zpěvačka Eva Burešová, která se v poslední řadě umístila na druhém místě. „Řekla bych, že není moc Čechů, co jsou úspěšní ve slovenské televizi. Kdežto Ján u nás úspěšný je,“ snažila se vysvětlit nespokojené fanynce.

„Hrál například ve Vyprávěj, což je český seriál, v Ordinaci v růžové zahradě. Před 30 lety byste tohle neřešila, protože jsme byli jeden stát,“ přisadila si jiná diskutující a Jackuliaka se zastávali i další příznivci soutěže.

Zajímavostí je, že jméno slovenské herečky Zuzany Norisové takové kontroverze nevzbudilo, a to ji Nova ohlásila jako první soutěžící šesté řady. Kromě dvou Slováků už byla potvrzena i účast tuzemských herců Kateřiny Brožové a Roberta Urbana či zpěvačky Debbi, která má zase německé kořeny.

Témata: Tvoje tvář má známý hlas Ján Jackuliak Eva Burešová TV Nova