Monika Babišová „objímá a líbá“: Řecká romantika s premiérem!

Monika, Andrej a Vivien Babišovi 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

5. srpna 2019 9:33

I politici mají nárok na dovolenou, právě v těchto dnech si tu svou užívá také předseda vlády Andrej Babiš (ANO). O dokumentaci romantické řecké dovolené se však stará především jeho manželka Monika.

Začaly poslanecké prázdniny, a to znamená jediné – politici vyrazili relaxovat a výjimkou není ani premiér Andrej Babiš. Předseda hnutí ANO vzal celou rodinu do zahraničí. Své plány už s předstihem předestřel Blesku.

„Budu s rodinou týden na Krétě v Řecku, týden ve Francii,“ prozradil deníku. „Do Řecka historicky jezdíme nejvíc. Máme to tam rádi, lidé jsou příjemní, strava je dobrá, moře a všechno. Jezdili jsme na Eloundu a teď jedeme do nového místa blízko Heraklionu,“ vysvětlil premiér vzápětí.

O uplynulém víkendu se Babišovi z Kréty, kterou nedávno postihlo zemětřesení, ozvali, byla to především premiérova žena Monika, která vše pečlivě dokumentovala. Manželé navíc mají jen pár dní po výročí svatby, své „ano“ si řekli 29. července 2017 na Čapím hnízdě. I proto asi na sociální síti nechybí řada zamilovaných vzkazů.

Na pláži Monika zvěčnila na fotografii srdce v písku s nápisem Kréta, později přidala i vlastní snímek na pobřeží, který doplnila zkratkou „xoxo“. Pod tou se skrývají anglická slova „hugs and kisses“, která se do češtiny volně překládají slovy „objímám a líbám“.

Fotografie s manželem pak přišla až na závěr, Monika ji pořídila na večeři, kde nechyběla ani dcera Vivien. Na Krétě má podle všeho být i jejich syn Frederik, který na snímku chybí. Babiš se nechal slyšet, že po návratu ze zahraničí by s rodinou rád stihl i turistický výlet po Česku.

Témata: Monika Babišová Andrej Babiš