Pohled do zákulisí Stardance: Alkohol, vlastní postel… Začínalo to být šílené, říká tanečník!

Marek Dědík a Pavla Tomicová 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

26. června 2019 12:11

Podzimní jubilejní řada taneční show StarDance už se obejde bez tanečníka Marka Dědíka, který toho však ví spoustu o zákulisí soutěže, v níž hvězdy tančí. Jeho popis dění za oponou je v mnoha ohledech dost pikantní.

Tanečník Marek Dědík ještě loni dokráčel s herečkou Pavlou Tomicovou do finále StarDance. Poté sám od sebe oznámil, že v soutěži končí, aniž by věděl, že se profesionálů beztak dotkne velká revoluce, kterou tvůrci připravili. I s novými lidmi však v zákulisí zůstane spousta věcí při starém. Co se odehrává za zavřenými dveřmi?

„Je tam tým maskérů a stylistů na vlasy. Když jsou všichni upravení a učesaní, tak se ještě zkouší před kamerou, jestli všichni vypadají dobře. Pak je tam asistent režie se svými asistentkami, který je tam od začátku první řady. Má na starosti veškerou organizaci a chod celého projektu,“ popsal Dědík pro eXtra.cz s tím, že celé je to takové lidské mraveniště.

Ačkoliv by se dalo čekat, že jsou si všichni soutěžící z řad celebrit rovni, není tomu tak. „Každý má malou komůrku se svým jménem, aby se mohl zavřít a být chvíli sám. U maskérny mají šatny většinou ty největší ženské osobnosti, které to nechtějí mít daleko. Když pak někdo vypadne, tak lepší šatnu dostane zase někdo jiný,“ líčí oblíbený tanečník.

Dědík přiznává, že v zákulisí nechybí ani alkohol. „V sobotu ráno před přenosem pan Eben přinese víno a všichni si připijeme,“ konstatuje Dědík a dodává, že moderátoři mají úplně vlastní šatnu. „Jako jediní si tam donesou svou vlastní postýlku, protože mají jistotu, že vydrží všech deset kol,“ směje se partner Pavly Tomicové.

„V druhé polovině soutěže, kdy se učí dva tance zároveň, to začínalo být pomalu šílené. S Pavlou Tomicovou jsme museli začít trénovat už den po přímém přenosu, tedy v neděli,“ vzpomíná Dědík a vlastně tak předem varuje letošní účastníky. Jestli ono není lepší vypadnout co nejrychleji…

Témata: Marek Dědík StarDance