Tajný scénář StarDance? Změn a překvapení bude drasticky mnoho!

StarDance 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

12. června 2019 12:57

Letošní StarDance, která vtrhne na obrazovky České televize na podzim, bude plná překvapení a jak to vychází postupně najevo, diváci se nestačí divit. Zaskočí je dozajista i nejnovější změny, které se budou týkat soutěžních večerů.

V posledních dnech to vypadá, jako by jubilejní desátá řada populární taneční soutěže StarDance měla co nevidět vypuknout. Médii totiž kolují spekulace, ale už i oficiální informace o letošním ročníku. Díky tomu už jsou známé první dva soutěžní páry i nové složení poroty, která se z poloviny obmění.

O titul krále (nebo královny) tanečního parketu se utkají biatlonistka Gabriela Koukalová a youtuber Karel Kovář alias Kovy. Jejich výkony budou nově hodnotit Richard Genzer, který se minulé řady zúčastnil jako soutěžící, a dokonce několikanásobný účastník soutěže, trenér a choreograf Jan Tománek.

Obměnit se má i kompletní sestava profesionálních tanečníků, bez kterých se StarDance neobejde. Zatím to tedy vypadá, že téměř nezůstane kámen na kameni, protože Česká televize podle všeho přichystala i řadu dalších překvapení.

„Česká televize samozřejmě diváky znovu neochudí o oblíbené tematické večery. Po delší době se vrací scénický tanec a novinkou bude, že jeden večer StarDance bude věnován vystoupením jednotlivých soutěžících, která budou dohromady tvořit jeden celistvý příběh,“ řekl eXtra.cz důvěryhodný zdroj z produkce taneční show.

Opěrným bodem pro diváky zůstane alespoň osvědčená moderátorská dvojice Marek Eben a Tereza Kostková. V rolích uvaděčů je sice oficiálně ještě nikdo nepotvrdil, ovšem jen málokdo předpokládá, že televize chystá změny i na těchto místech.

Témata: StarDance Česká televize Gabriela Soukalová Richard Genzer