Krampolová je na tom zle? Nemůže chodit!

Hana Krampolová, ilustrační foto 6

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

8. června 2019 12:42 | Aktualizováno: 8. června 2019 22:06

Manželka Jiřího Krampola Hanka má po zdravotní stránce jedno trápení za druhým. Kromě poruchy příjmu potravy a akutních kolapsů také trpí na časté zlomeniny. Nyní odhalila i zdeformované prsty na nohou, díky kterým téměř nemůže chodit.

V průběhu posledních let si Krampolová při různých pádech postupně rozdrtila rameno, koleno a zlomila kotník, připomíná Blesk s tím, že právě užívání prášků na bolest dávala Krampolová za vinu svůj psychický stav. Ten ji v kombinaci s alkoholem dostal až do psychiatrické léčebny.   

Jak se ale nyní ukázalo, Krampolová má i další problémy. Palec levé nohy jí v nepřirozeném úhlu zarůstá pod prsty, kvůli čemuž se jí špatně chodí. "Je to čím dál horší. Opravdu hrůza," řekla magazínu Sedmička.

Krampolová nyní leží v Nemocnici Na Františku, kde byla hospitalizována kvůli četným kolapsům. Ty za několik týdnů prodělala hned tři. Sama ale tvrdí, že problémy údajně žádné nemá!

Jiří Krampol je ale opačného názoru. Je překvapen, že si Hanka nic z toho nepřipouští. Sám je ale zoufalý a neví, co dělat. Žádá proto o pomoc každého, kdo mu ji může poskytnout. 

Jeho žena si navíc prý dělá, co chce, klidně podepíše revers a jde z nemocnice pryč. Hanka trpí nechutenstvím, ale rady doktorů ani manžela neposlouchá a prakticky nic nejí, ač se občas všechny snaží přesvědčit o opaku. Snaží se jí proto přesvědčit, aby se podrobila dlouhodobému léčení.

Témata: Hana Krampolová Jiří Krampol