Ewa Farna si soukromí chrání. Mate tím fanoušky?!

Ewa Farna, foto: Tomáš Moudrý 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

6. června 2019 19:06

Zpěvačka Ewa Farna porodila. Podle dostupných informací ne dnes, ani včera, ale před několika dny. Jak si potom vysvětlit její chování na sociální síti?

Má snad zpěváčka fanoušky na háku? Může to tak vypadat. Podle informací televize Nova totiž porodila už v pondělí! Na tom by nebylo nic divného, kdyby před svými příznivci nehrála, že je vše v pořádku!

To, že fanouškům vše prozradila až ve čtvrtek, je její volba a i výsostné právo. V průběhu celého týdne ale své příznivce zásobovala vzkazy na instagramu, z nichž se zdálo, že na onen osudový okamžik stále ještě čeká.

V úterý na sociální síť nahrála vzkaz směřovaný k demonstrantům vůči premiérovi. Ve středu přidala fotku z koncertu. A nechala si od fanoušků pochvalovat, jak jí to s bříškem sluší. Tou dobou už ale sama žádné neměla.

Farna v poslední době několikrát ukázala, že má ráda své soukromí a s fanoušky se o něj nebude dělit. Inspirovala se snad ve vévodkyni Meghan, která se se svým porodem také odmítla svěřit příznivcům, navzdory tradicím?

Témata: Ewa Farna