Milenka Karla Gotta porodila dítě Bolku Polívkovi!

Polívka, Boleslav 11

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

6. června 2019 16:46

Evelyna Steimarová možná nemá v českém šoubyznysu tak zvučné jméno jako její bratr, slavný a dnes už zesnulý herec Jiří Kodet, přesto ani ona neměla o pozornost nouzi. A to především o tu hvězdnou, randila totiž hned se dvěma velkými hvězdami - Karlem Gottem a Bolkem Polívkou!

Herečka Evelyna Steimarová pochází ze známého hereckého rodu Steimarů, do níž se narodila 5. června roku 1945. Čerstvě třiasedmdesátiletá hvězda stříbrného plátna však zpočátku nejevila o herectví zájem. 

Naopak, chtěla se vydat úplně jinou cestou. Vystřídala řadu neuměleckých povolání a pracovala jako zubní instrumentářka nebo servírka. Nakonec však, stejně jako její nevlastní bratr, skončila u filmu, kde ztvárnila řadu rolí.

Mezi ty nejznámější patří Tajemství hradu v Karpatech, Jak se budí princezny, Balada pro banditu, Anděl s ďáblem v těle, Dobří holubi se vracejí a řada dalších.

Kromě své herecké kariéry ale zaujala i svým osobním životem, neboť ten se také točil kolem hvězd. Evelyna totiž byla jednou z prvních milenek Karla Gotta a jejich vztah trval asi rok. 

Seznámili se spolu na konzervatoři, jak už ale bývá zvykem, školní lásky většinou netrvají dlouho. Jejím dalším životním partnerem a po čase i manželem se stal Ladislav Frej, doktor Sova z Nemocnice na kraji města.

Ačkoliv je plánovali, dětí se nikdy nedočkali. Herečka totiž dvakrát potratila. Větší štěstí měla s dalším manželem, hudebníkem Zdeňkem Rytířem, který žil s Helenou Vondráčkovou. Ani jim ale manželství nevydrželo.

Další vztah udržovala s hercem Josefem Somrem. Ač to vypadalo na velkou lásku, ani tento vztah nevydržel. Větší štěstí neměla ani s Bolkem Polívkou, kterému porodila dceru Annu.

Témata: Karel Gott Boleslav Polívka Evelyna Steimarová