Prosím, pomozte mi! Krampol a jeho srdceryvná zpověď!

Jiří Krampol, herec a moderátor 7

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

31. května 2019 21:01 | Aktualizováno: 31. května 2019 22:28

Jiří Krampol je zoufalý. Neví si rady se svou manželkou Hankou a žádá o pomoc každého, kdo mu ji může poskytnout. Sám už neví, co má dělat.

Už potřetí za poslední měsíce leží Hana Krampolová v nemocnici. Navzdory kolapsu, ke kterému opět došlo jen před pár dny, se ale prý cítí dobře. A problémy údajně žádné nemá! Jirří Krampol je ale opačného názoru. Je překvapen, že si Hanka nic z toho nepřipouští. 

Hlavním důvodem jejího stavu je totiž nechutenství, což Blesku Krampol přiznal. "Byli jsme o víkendu na večeři, dala si pár soust, ale doma jí znovu bylo zle," svěřil se. "Vařím jí teď zeleninu. Dělal jsem polévku, byla dobrá, ale ani lžíci nevzala do úst," dodal.

Sám je ale zoufalý a neví, co dělat. "Fakt nevím, co dál. Nosím jí ovoce, ptám se, na co má chuť. Nikdo přece nechce, aby se přejídala, ale nejíst vůbec nic je šílené. Jen kouří," přiznal otevřeně Krampol a dodal, že si se svou ženou neví rady.

"Jestli někdo zažil podobný problém, uvítám každou radu, jak se s tím popasovat. Po jejím druhém kolapsu jsem si dělal naděje, že to bude zase fajn, ale téměř po každém jídle je jí špatně a zvrací," prosí zoufalý herec o pomoc.

Témata: Jiří Krampol Hana Krampolová