ŠOK: Obří lež na celý národ? Server zjistil, proč Krampolová skončila v nemocnici!

Hana Krampolová s mužem

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

30. května 2019 13:57 | Aktualizováno: 30. května 2019 22:09

Manželka Jiřího Krampola Hanka má za sebou nepříjemnou zkušenost z nemocnice. Měla zkolabovat kvůli jídlu, magazín Sedmička ale na svém webu nyní tvrdí něco jiného. Krampolovi podle něj měli lhát, Hanka se totiž údajně napráškovala...

Manželka Jiřího Krampola Hana krátce po příletu do Tuniska skončila v nemocnici. Byla převezena do nemocnice, kde strávila čtyři dny na jednotce intenzivní péče.

"Jak trpím tím nechutenstvím, tak jsem dostala průjem, bylo mi blbě od žaludku, usnula jsem, a protože mi bylo špatně, tak Jirka přišel na recepci a někdo z recepce říkal, že si to nevezme na triko, že mě radši odvezou. Vzali mě na soukromou kliniku, kde jsem musela zůstat pár dní," řekla magazínu Sedmička.

Ten stejný magazín na svém serveru ale nyní tvrdí něco jiného. "Z mnoha důvodů pak oba manželé museli novinářům lhát. Vymysleli si historky, kterým po čase snad začali věřit i oni sami," píše magazín.

Hance podle něj nic nebylo a večer si údajně dokonce měla dát víno. Problémy podle magazínu měly nastat až v noci. "Podle našeho informátora, který je do situace zasvěcen, si vzala místo předepsané poloviny rovnou tři celé tablety, což je šestinásobek toho, co měla spolknout. Není divu, že se tělo manželky Jiřího Krampola vzbouřilo," tvrdí server.

Ten také popírá, že by měl Hanku najít na pokoji herec. Údajně to byla kamarádka, která Hanku pravidelně chodila kontrolovat. Ta prý nakonec také zavezla Hanu do nemocnice, protože přestávala komunikovat a ztrácela vědomí.

Témata: Hana Krampolová Jiří Krampol