Čech zaujal svět zásnubami na festivalu v Cannes! Bere si snad filmovou hvězdu?

Miloš Kant se svou snoubenkou 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

29. května 2019 12:57

Pozornost na filmovém festivalu v Cannes se měla upírat na filmové hvězdy, svou chvíli slávy si tam však prožil český milionář Miloš Kant, který se tam zasnoubil. Namísto filmové hvězdy si ovšem bere ženu, která měla k této umělecké profesi poměrně daleko.

Třiašedesátiletý český milionář Miloš Kant na sebe upozornil minulý týden, když se zasnoubil přímo na červeném koberci během filmového festivalu ve francouzském Cannes. Nejenže jeho partnerka je o téměř 40 let mladší, navíc je to bývalá striptérka. I proto tento příběh neunikl médiím po celém světě.

Dobře o tom vypovídá boháčův instagramový profil, kde zveřejnil screenshoty článku např. z britského deníku The Sun. Pochlubil se dokonce i jedním českým deníkem, který píše o „teatrálních zásnubách“. Zdá se však, že si z toho velkou hlavu nedělá. Na Slovensku dokonce zapátrali po dalších detailech vztahu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílel uživatel @miloskant.mk, Kvě 26, 2019 v 9:35 PDT

Jak uvádí slovenský deník Nový Čas, Kantovou vyvolenou je bývalá striptérka Margarida Aranha, kterou milionář „nečekaně“ potkal… v nočním klubu ve švýcarském Lucernu, který sám vlastní. Z ženy, která se původně jen vlnila u tyče, je rázem provozní i jeho snoubenka, pár přitom tvoří jen 6 týdnů.

Za krátký čas spolu však byli v Portugalsku, odkud Margarida pochází, Thajsku, Monacu a na závěr i v Cannes, kde se odehrály ostře sledované zásnuby. Zatímco partnerka se podle slovenského deníku nechala slyšet, jak je šťastná a naplněná, Kant musí od přátel poslouchat výtky.

„Láskou jejího života jsou tvoje peníze,“ stálo napsáno pod fotkou půvabné Portugalky na sociální síti. Milionář ale ostře reagoval. „Neútoč na ní. Nic nevíš. Jen závidíš a nemáš na práci nic lepšího než psát blbosti. Mně piš a říkej, co chceš. Ale nemluv negativně o Margaridě,“ zastal se snoubenky Kant, kterého teď zná celý svět.

Témata: Miloš Kant Filmový festival v Cannes