Svět je v šoku! Co se děje u Karla Gotta? V zahraničí se nestačí divit!

Karel Gott 7

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

29. května 2019 9:49 | Aktualizováno: 29. května 2019 22:06

Finanční situace dcery Karla Gotta je bezútěšná a všimla si toho i zahraniční média. Ta se podivují především nad tím, jak může být někdo z okolí slavného zpěváka bez peněz, když sám Gott vydělává jmění!

Stars24.cz už informoval dříve, že finanční situace Dominiky Gottové je velmi špatná! Podle Blesku by ráda odletěla z Finska do Česka, aby navštívila vážně nemocnou maminku, bývalou baletku Antonii Zacpalovou, ani na to ale nemá peníze!

Je s podivem, do jaké situace se dostala, protože před lety jim legendární zpěvák Karel Gott zakoupil mezonetový byt na pražských Vinohradech, který se však obě ženy rozhodly před nedávnem kvůli finanční tísni prodat. A to silně pod cenou.

Dominika původně na byt přispívala, po stěhování do Finska na něj její maminka Antonie zůstala sama. „Prodala ho a dostala něco kolem dvou milionů korun, což je směšné, když si člověk uvědomí, že byt s Dominikou měly vlastně v samém centru, navíc na velmi klidném místě,“ cituje deník Aha! zdroj z jejich okolí.

Finanční situace Gottovy dcery si všimla i zahraniční média. Ta se podivují především nad tím, jak je možné, že se do ní někdo z rodiny majetného zpěváka mohl dostat. Sám Gott totiž finanční nouzí netrpí.

"Otázkou je, proč Dominika o pomoc nepožádá otce. Důvodem může být, že se nedávno rozhádali kvůli natáčení dokumentu k jeho  80. narozeninám, kde dcera odmítla vystoupit. Nebo už Dominika nechce otce zatěžovat, jelikož její mámě přispívá na pobyt v domě seniorů, díky čemuž tam může mít vlastní pokoj," ptá se například slovenský magazín Nový Čas.

Témata: Karel Gott Dominika Gottová