Agáta Prachařová si prochází peklem! Po Jakubovi další rána!

Agáta Prachařová 10

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

28. května 2019 10:36

Agáta Prachařová to nemá lehké. Její vztah s manželem Jakubem je v krizi, a do toho se na ni navíc sesypali její fanoušci. Ti nemohou překousnout, co udělala na sociální síti!

Agáta sice tráví konec jara v Izraeli, do smíchu jí ale moc není. Vztahy s Jakubem jsou na bodu mrazu a ani dovolená a delší odloučení na tom moc nezměnily.

Naopak. Agáta se demonstrativně rozhodla ukázat fotky malé dcery Mii, ač slíbila, že to dělat nebude. Udělala to Jakubovi na truc? Dost možná. Ale lidem se to rozhodně nelíbí.

Veřejnosti je totiž jasné, že za tím stojí právě touha pomstít se Jakubovi. A dávají to dost nevybíravě najevo! "Ty si taková hnusná pizda..ze to není možný. Byt tvoji matkou stydím se... fakt obyčejná šlápota s mozkem ...či spíš bez mozkem.." napsal jeden uživatel na instagramu.

Jiní poukázali na to, že je její děti nezajímají a nejsou na ně zvědaví. Objevují se i dotazy, jestli by si Mia přála, aby byl její obličej takto veřejně vystavován.

Na druhou stranu se ale najdou i tací, kteří Agátu podporují, a nešetří sni chválou na její dceru. Otázkou zůstává, co si o tom všem myslí Jakub.

Témata: Agáta Hanychová Mia Prachařová Jakub Prachař