Konečně se přání splnilo! Topmodelka Adriana Sklenaříková je v 46 letech těhotná

Adriana Sklenaříková 5

Autor: Hrušková, stars24.cz

31. března 2018 8:53

Adriana Sklenaříková je jednou z neúspěšnějších modelek ve světě. Dá se tedy říci, že v kariéře se jí vše splnilo tak, jak si přála. V osobním životě to tak ovšem nebylo. Má sice šťastný vztah, ale nedařilo se jí otěhotnět. Bilogické hodiny tikaly stále víc a víc a modelka již ztrácela naději. Nyní přišla radostná zpráva, kráska je v očekávání!

Přesto, že je modelce už 46 let, čeká prvního potomka. Stal se zázrak a Adriana Sklenaříková se dočká svého vymodleného miminka. Se svým manželem Aramem Ohanianem se dlouho snažili, aby i oni byli rodiče. Modelka podstoupila mnoho umělých oplodnění a zvažovala dokonce i adopci.

O její stavu informoval zahraniční magazín Voici, který uvedl, že by měla Adriana rodit již v létě letošního roku. Nedávno, když byla na návštěvě v rodném Slovensku, uvedla, že by ráda byla maminkou. Tedy už věděla, že se jí stane, ale svěřit se s tím nechtěla. My modelce ze srdce gratulujeme k tak šťastné zprávě.

Adriana Sklenaříková je slovenská topmodelka, žijící ve Francii. Ve světě modelingu byla jmenována, jako dívka, která má nejdelší nohy. Adriana se vdala v roce 2014 za obchodníka Arama Ohanianema, se kterým nyní čeká děťátko.

Témata: Adriana Sklenaříková