Jak je na tom Hana Zagorová? NOVÉ INFORMACE!

Hana Zagorová 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. září 2020 10:01 | Aktualizováno: 17. září 2020 9:36

Také Hana Zagorová před nějakým časem onemocněla nemocí covid-19, do nemocnice se navíc musela následně vrátit kvůli dalším zdravotním potížím. Jak se momentálně daří slavné zpěvačce?

Hana Zagorová se před časem nakazila koronavirem, stejně tak její manžel Štefan Margita. Zatímco jemu stačilo se izolovat doma, ona musela být hospitalizována v nemocnici kvůli vysokým teplotám.

Když se její stav zlepšil, byla nakrátko propuštěna domů, do nemocnice se ale musela vrátit, protože jí „mrcha rozhodila krvinky“. Od té doby se fanoušci dozvěděli pouze to, že se ruší domluvené zářijové koncerty.

V úterý se ale přece jen nějaké nové informace objevily. Za známý pár se o nich rozepsal na instagramu operní pěvec. Z jeho příspěvku na sociální síti vyplynulo, že zpěvačka už je opět doma a plná sil.

„Jsou kamarádi, kteří Vám pomůžou v situaci, kdy to nejvíc potřebujete… V karanténě nám před dveřmi nechali tento koš plný hub. Děkujeme vám z celého srdce. Máme vás moc rádi. Hanka právě dodělala houbový guláš,“ napsal Margita.

Témata: Hana Zagorová štefan margita