Míša Kuklová promluvila o nemoci: Cítí se být zdravá?!

Michaela Kuklová 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. srpna 2020 12:10

Míša Kuklová na jaře vyděsila fanoušky, když oznámila, že se léčí s rakovinou. Od té doby pro ně však většinou má dobré zprávy. Nyní oblíbená herečka prozradila, jak se momentálně cítí.

Michaela Kuklová se již nějaký čas potýká se zákeřnou nemocí, konkrétně rakovinou prsu. Moc si to však nepřipouští, což v tomto týdnu opět potvrdila. „Beru to tak, že jsem zdravá, jen pořezaná,“ řekla v pořadu webu lifee.cz.

Podle svých slov je zocelená těžkými chvílemi, které již v životě prožila, přesto si potřebovala promluvit s psycholožkou. „Nevěděla jsem si s tím rady, měla jsem velké úzkosti, nemůžeš se soustředit, po hormonální léčbě se ti zhorší zrak,“ popsala.

„Když přišly ty úzkosti, tak to bolí, to až fyzicky bolí. Na tohle ti prášky nezaberou,“ konstatovala známá herečka s tím, že hlavu stále napravuje. „S touhle nemocí žena ztrácí sebevědomí. Klesne ti na nulu, když přijdeš o prsa,“ svěřila se.

„Moje onkoložka paní profesorka Tesařová, která je jednou z největších kapacit u nás, říká, že po pěti letech můžeme být optimisty. Sedm let už je super a když je člověk deset let v remisi, dá se konečně říct: Jsem vyléčená!“ dodala Kuklová.

Témata: Michaela Kuklová