Jaromír Jágr to rozsekl: Tohle ještě nikdy nezažil!

Jaromír Jágr 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. července 2020 12:07 | Aktualizováno: 18. července 2020 21:57

Hokejoví fanoušci řešili od konce poslední sezóny hádanku, zdali bude Jaromír Jágr ještě pokračovat na ledě. Legendární hokejista konečně poskytl jasnou odpověď. Co ho nejspíš přesvědčilo?

V posledních týdnech se probíral především osobní život Jaromíra Jágra, hokejové fanoušky ale zajímala i otázka pokračování jeho hokejové kariéry. S tím to bylo nejisté od chvíle, co Kladno loňskou sezonu uzavřelo sestupem z nejvyšší soutěže.

Teď se zdá být jasné, že bude pokračovat i v první lize. V novém videu totiž láká fanoušky na utkání pod širým nebem, které by se v rámci akce Winter Classic mělo odehrát ve Špindlerově Mlýně.

„Odehrál jsem tisíce zápasů. Na rybníku, i v těch nejmodernějších arénách po celém světě. Na obřích stadionech i prvoligových zimácích. Ale tady, tady budu hrát poprvý,“ říká na záběrech legendární hokejista.

„Takový zápas, jaký budu hrát v prosinci, takový jsem ještě nikdy nehrál. Už teď vím, že to bude velký a naprosto jedinečný! Máte se na co těšit a nebojte, příští týden už vám k tomu řeknu víc!“ dodal Jágr.

Témata: Jaromír Jágr