Hvězdu známého amerického seriálu našli mrtvou! Utopila se před zraky syna!

Naya Rivera 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. července 2020 10:33

Americká seriálová hvězda Naya Rivera je po smrti. Policie ji v pondělí našla mrtvou v kalifornském jezeře. Podle všeho se utopila před zraky malého syna.

Naya Rivera, kterou čeští diváci znají z muzikálového seriálu Glee, byla pohřešována od středy, kdy se s čtyřletým synem plavili loďkou po jezeře v Kalifornii. Tehdy našli na palubě plavidla pouze malého chlapce.

Potápěči a další členové pátracího týmu našli bezvládné tělo herečky v pondělí. Na tiskové konferenci uvedl šerif Bill Ayub, že jsou přesvědčeni, že jde o její ostatky. Informoval o tom server britské BBC.

Policie oznámila, že nepracuje s verzí trestného činu nebo sebevraždy, podle všeho šlo o nešťastnou náhodu. Hereččin syn strážcům zákona řekl, že si s maminkou vyrazili zaplavat, ale ona už se nevrátila.

Nejde přitom o první tragédii spojenou se seriálem Glee. Již v roce 2013 zemřel na předávkování heroinem a alkoholem kanadský herec Cory Monteith. V lednu 2018 se zase oběsil Mark Salling, kterého měl toho roku čekat soud kvůli obvinění z držení dětské pornografie.

Témata: Naya Rivera