Leoš Mareš o porotě SuperStar: Maminka Monika už jim chybí!

Porotci SuperStar vyrazili na cyklistický výlet 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

28. května 2020 15:30

Leoš Mareš nebyl letos jediným nováčkem v porotě SuperStar, poprvé v ní usedla také Monika Bagárová, jejíž účinkování v show však skončilo předčasně. Není divu, že zpěvačka už kolegům chybí.

Diváci hudební talentové soutěže SuperStar je vídají sedět, většinou však za stolem, nikoliv v sedle. Porotci oblíbené televizní show si včera vyrazili na výlet na kolech, jeden z nich se ale nedostavil. Leoši Marešovi to pochopitelně neuniklo.

Oblíbený moderátor se na sociální síti pochlubil fotkou zbylé čtveřice, kterou doplnil následujícím komentářem. „Tak jsme vyjeli. Akorát nechápu, proč s námi nejede Monika Bagárová,“ rýpl si na instagramu.

„Prý má něco jiného, ale podle mě kecá,“ dodal ještě. Celé to samozřejmě bylo myšleno jako vtip, protože všichni dobře věděli, že sympatická zpěvačka má úplně jiné starosti. Ve středu se jí totiž narodila dcera Rumia.

Čtyřem porotcům nechyběla jejich kolegyně pouze na cyklistickém výletě. Jak vás stars24.cz informoval, Bagárová nebude přítomna ani na nedělním finále SuperStar.

Témata: Leoš Mareš Monika Bagárová Superstar