Tom Hanks popsal úděl vyléčeného z covid-19: Zajímavá zpověď!

Tom Hanks s manželkou Ritou jsou v karanténě 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. dubna 2020 13:30

Lidé, kteří se nakazili novým koronavirem, si mnohdy musí zvykat na nepříjemné reakce okolí. Hollywoodský herec teď popsal úděl člověka vyléčeného z nemoci covid-19. Jak na něj ostatní reagují?

Tom Hanks byl první světoznámou celebritou, u které testy potvrdily nákazu koronavirem. Slavný herec a jeho manželka Rita se nakazili v Austrálii, kde museli strávit nějaký čas v izolaci. Teď už jsou zpátky v USA, z nemoci covid-19 se zcela zotavili a pomalu se opět zapojují do veřejného života.

Rita zazpívala americkou hymnu u příležitosti virtuálních automobilových závodů, Hanks měl zase na starosti úvodní monolog humorného televizního pořadu Saturday Night Live. V řeči mimo jiné vtipkoval o tom, co mu koronavirus přinesl.

Oblíbený hollywoodský herec přiznal, že si víc než kdy dřív přijde jako „táta Ameriky“. V nadsázce dodal, že lidé se ho stále bojí. „Nikdo se mnou nechce být dlouho a lidé se v mé přítomnosti cítí nepříjemně,“ konstatoval dle webu hollywood.com.

Fanoušci jsou pochopitelně rádi, že už je hollywoodskému herci a jeho ženě do zpěvu. Tom a Rita ale stále dodržují nařízení odborníků a zůstávají doma. I monolog vznikl v domácí izolaci.

Témata: Tom Hanks