Práce snů! Královská rodina hledá nového zaměstnance na tuhle pozici!

Královna Alžběta II.

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

17. května 2019 11:54

Chtěli jste někdy pracovat pro britskou královskou rodinu? Nyní máte možnost. Alžběta II. totiž do svého týmu hledá referenta pro digitální komunikaci. Ten bude mít na starost především sociální sítě.

Milujete královskou rodinu a chcete se podílet na jejím rozvoji? Pak byste neměli otálet. Nová pozice, kterou vypsala královna Alžběta II., je totiž pro leckoho splněným snem.

Palác hledá do svého týmu hledá referenta pro digitální komunikaci. Ten bude mít za úkol sledovat sociální sítě a a monitorovat dění na internetových platformách. 

Sám Buckinghamský palác navíc uvádí, že vaši práci uvidí miliony lidí, a zrovna vy můžete ovlivnit, jak se bude královna prezentovat v očích veřejnosti. Vaším cílem bude psát články o královské rodině, monitorovat diskuze fanoušků, a především v nich vyvolávat zájem o dění v královské rodině.

je jasné, že do královského paláce nemůže nastoupit nováček. Uchazeč by proto měl mít zkušenosti jak s psaním, tak i s fotografováním. I to se mu totiž bude hodit.

O tom, že jde o práci snů, svědčí i plat. Ten se pohybuje ve výši 30 tisíc liber (více než 750 tisíc korun), a to za práci od pondělí do pátku v délce 37,5 hodin.

To ale zdaleka není vše. Nový zaměstnanec dostane také balíček pojištění a 33 dnů dovolené včetně svátků.

Témata: královská rodina (gbr) sociální sítě Královna Alžběta II.