Muž tvrdí, že cestoval do roku 2030. Popsal, jak děsivě zničená je Země!

Noah tvrdí, že cestoval časem a ví, co nás čeká! 3

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

13. května 2019 14:49 | Aktualizováno: 13. května 2019 19:09

„Přesně vím, co se stane do roku 2030!" Právě to tvrdí chlapec Noah, který o sobě říká, že je cestovatelem v čase. Zveřejnil navíc seznam událostí, které podle něj v nejbližších letech čekají naši planetu!

Noah tvrdí, že se zasekl v roce 2018 poté, co byl poslán zpět v čase z budoucnosti. Jeho příběh přinesl youtube kanál Apex TV, který se na tuto tematiku zaměřuje. Noah nyní zveřejnil komplexní seznam budoucích předpovědí, o nichž věří, že potvrdí jeho neuvěřitelně bizarní příběhy o cestování v čase.

Když mluvil s paranormálními vyšetřovateli z kanálu ApexTV, Noah tvrdil, že má k dispozici stránky z knihovny, na kterých se píše o budoucnosti. Tyto zmuchlané stránky, údajně obsahují podrobná a přesná data budoucích událostí.

A co nás tedy čeká?

Jeden list zachycuje události z let 2019 a 2020. Letos v červnu podle něj bude možné lidem implantovat čip, díky kterému budou moci ochrnutí lidé znovu chodit.

V lednu 2020 podle něj vyvolá kontroverze stroj A1 Machine Android. Protestujícím se prý nebude líbit nová technologie.

Údajný cestovatel v čase také předpovídá, že 3. listopadu 2020 bude Donald Trump znovuzvolen americkým prezidentem.

Jeho další seznam obsahuje události z let 2028 a 2029. V srpnu 2028 podle něj bude lidem zpřístupněna technologie cestování časem a bude potvrzena existence inteligentního mimozemského života.

A v listopadu prý bude prezidentkou zvolena Yolanda Renee Kingová – dnes desetiletá vnučka legendárního Martina Luthera Kinga! V té době jí ovšem bude pouhých 20 let!

V únoru 2029 se podle něj objeví čip k implantaci, který bude známý jako „The One“. Díky němu bude možné nejen platit, ale i hlídat si zdraví. Navíc bude „rozšiřovat přirozené mozkové funkce“.

V budoucnu se prý navíc objeví „další velká krize“, která sice není v Noahových dokumentech, ale která vypukne v důsledku nárůstu globálního oteplování. „Všude bude odpad, vzduch bude znečištěný. To vše způsobí změnu klimatu. Všude vypuknou lesní požáry. Musíme to zastavit!“ burcuje mladík, podle kterého skončí některé státy úplně zatopené vodou.

Témata: cestování časem budoucnost Donald Trump Globální ochlazování