Babiš a Kalousek slaví Den matek! Hamáček Čechům promluvil do duše!

Andrej Babiš (ANO)

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

12. května 2019 15:30

Většina Čechů dnes slaví Den matek, politiky nevyjímaje. Tise rozhodli v několika vzkazech na sociálních sítích připomenout, že jde o významný svátek. A někteří dokonce dali svým příznivcům cenné rady.

"Zdravím z celého srdce všechny maminky Ano, dneska je Den matek. Kdo jste to ještě nestihl, tak honem pro kytku. A krásné nedělní ráno přeju," napsal Babiš na facebooku předtím, než se v Brně vydal na zasedání Argrární komory.

Na svou maminku nezapomněl ani expředseda TOP 09 Miroslav Kalousek. Rovnou poděkoval i všem ostatním maminkám.

"Druhou neděli v květnu slavíme Den matek. Dovolte, abych poblahopřál všem maminkám a poděkoval jim za jejich obětavost, trpělivost a nezištnou lásku," napsal na sociální síti.

Na maminky si vzpomněl i předseda ČSSD Miroslav Hamáček. "V životě každého z nás je tolik důležitých lidí, které milujeme. Ale jeden člověk má unikátní místo. Maminka. Přeju jí vše nejlepší k dnešnímu svátku," uvedl.

Následně Čechům promluvil do duše: "Nezapomeňte ani vy koupit květinu. A pokud náhodou nemůžete, tak aspoň zavolejte a popřejte. Já budu přát dvakrát. Své mámě a mamince našich dětí," dodal.

Témata: den matek Andrej Babiš Miroslav Kalousek Jan Hamáček