DĚSIVÁ věštba Baby Vangy pro rok 2019: Zkáza Notre-Dame, kolaps Evropy a smrt Putina?!

baba Vanga

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

3. května 2019 8:45

Slepá věštkyně Baba Vanga podle mnohých předpověděla řadu zásadních událostí - například útok na dvojčata z 11. září 2001, vzestup teroristické organizace Islámský stát či brexit. Ti, kteří věří, že dokázala předvídat budoucnost, jsou přesvědčeni, že Vanga předpověděla i události roku 2019. Na co se tedy podle nich máme těšit?

Baba Vanga, vlastním jménem Vangelija Pandeva Dimitrova patří k jedněm z nejznámějších věštkyň světa. A přestože je už 23 let po smrti, její příznivci věří, že předpověděla dění až do 51. století!

Co předpověděla Vanga pro rok 2019?

Evropu podle věštby postihne v příštích měsících ekonomický kolaps. Asii má podle věštkyně zasáhnout obří tsunami, které napáchá obrovské škody. Zasažen má být Pákistán, Indie, části Číny, Japonska a Indonésie, i některé části Aljašky. A v Rusku prý spadne velký meteorit.

Její věštba se týká i nejmocnějších mužů světa - Donald Trump dle věštby vážně onemocní, v důsledku čehož ohluchne a utrpí trauma mozku. Zajímavé na tom je, že příznaky budou podle popisu velmi podobné těm, které měli američtí diplomaté na Kubě. A v Rusku dojde k pokusu o atentát, jehož cílem nebude nikdo jiná než sám Vladimir Putin.

O jejích proroctvích se také mluví v souvislosti s nedávným požárem katedrály Notre Dame v Paříži! Příznivci slepé věštkyně věří, že Vanga předpověděla i tuto událost!

A co Vanga věští do budoucna?

Do roku 2028 prý nastane konec hladovění na světě, v roce 2033 roztají ledovce a hladina oceánů se zvýší, v roce 2046 prý bude možné všechny tělesné orgány reprodukovat a nahrazení nemocného orgánu bude nejběžnější a nejjednodušší léčebnou metodou.

V roce 2088 podle ní Zemi zasáhne choroba, kvůli které budou rychleji stárnou. Ale nebojte se, lékaři ji prý dokáží do roku 2097 vyléčit! Do roku 2256 vznikne na Marsu kolonie, která bude mít jaderné zbraně, a do roku 2341 se Země stane neobyvatelnou.

Ne všechny její věštby se ovšem vyplnily. Předpovídala také, že Zemi v roce 2010 zasáhne 3. světová válka, ve které budou použity jaderné a chemické zbraně. Skončit měla v roce 2014. K tomu ale nedošlo. Mnoho lidí si ovšem myslí, že i tato její mrazivá věštba se vyplní. Podle nich se vědma spletla jenom v letopočtu, ale ne v události samotné.

Témata: baba Vanga věštby