Diváci se bouří kvůli Černým vdovám: Děláte si ze mě...? To mě teda pěkně...!

seriál Černé vdovy 2

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

8. dubna 2019 11:23 | Aktualizováno: 8. dubna 2019 13:44

Fanoušci seriálu Černé vdovy se bouří! Po odvysílání poslední epizody, která se na obrazovkách objevila v neděli, vypuklo na sociálních sítích opravdové peklo!

Trojice žen má společné hned dvě věci - přátelství a firmu, ve které pracují jejich tři manželé. A i když jsou stále mladé, už si se svými protějšky užily své. Johanu (Jitka Čvančarová) manžel bil, Renatin (Jana Plodková) manžel se z ničeho nic začal chovat jako gangster, co schovává doma pistoli a Veroničin (Lucia Siposová) manžel odmítá se svou ženou spát a v šuplíku pod postelí schovává lechtivé časopisy s obrázky pánů.

Právě to jsou hlavní postavy seriálu Černé vdovy o ženách, které se rozhodly vzít svou budoucnost do vlastních rukou a svých manželů se prostě zbavit. Diváci se s nimi na obrazovkách setkávali osm uplynulých týdnů, včera byl odvysílán poslední díl. Ten si nenechal ujít víc než milion diváků! Závěrečný díl seriálu Černé vdovy se stal nejsledovanějším pořadem nedělního večera.

Diváci se ovšem netají tím, že nejsou spokojeni! „Jak by řekla Čvančarka - to si děláš p*del? Na jednu stranu super závěr, ale pořad sem v nervu, jak to bude dál,“ napsala po dovysílání osmého dílu Vdov Lucie. „To mě teda pěkně s.. e. Takhle ukončit tak úžasnej seriál a úplně bez dokončeného konce. Chtělo by to pokračování,“ přidala se Martina.

Mnozí také spekulují o tom, jak se dál zachová Mirek v podání Filipa Blažka, který jako jediný z manželů přežil. „To je fakt konec?? Moc nezodpovězených otázek. Točte dal!!!“ žádá Týnka. „Víc otázek, než odpovědí,“ okomentovali její vzkaz záhadně správci oficiální instagramové stránky seriálu.

„Proč je tak málo dílů! Ach joooo,“ zoufá si Lenka. „Právě jsem dokoukala poslední díl. To je Teda blbej konec,“ přidala se Lucie,

Další poukazují na to, že původní finský seriál, podle kterého vznikla česká verze, pokračování má. „Finská předloha 2 sérii má. Tak snad se dočkáme i u nás,“ doufá fanynka Jiřinka.

Zjišťovali jsme proto, jaké plány TV Prima se seriálem vlastně má! „Seriál Černé vdovy je natočen podle finské předlohy a v zemi původu již existuje i jeho druhá řada. Televize Prima proto v současné době zjišťuje možnosti, zda je možné zrealizovat také druhou sérii české verze," uvedla pro stars24.cz uvedla mluvčí Primy Gabriela Semová.

Témata: seriál Černé vdovy Jitka Čvančarová Jana Plodková