Fanoušci Masterchefa zuří: Proč jste ....? Končíme s vámi!

MasterChef 7

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

4. dubna 2019 12:38

Podruhé v krátké době se Češi rozčilují kvůli pořadu Masterchef, který vysílá televize Nova. Vypadl totiž další velký favorit a miláček řady diváků – mladá Honza. Podle řady lidí je to nefér, domnívají se totiž, že v soutěži se zuby nehty drží jiní kuchaři, kteří jsou mnohem méně talentovaní!

Když před pár týdny vypadla z Mastechefa sedmnáctiletá Kristína, fanoušci málem vyhlásili státní smutek! Připomínali, že ji i sami porotci označili za jednu z nejtalentovanějších kuchařek. A když tuto středu vypadl i Honza, bylo toho na některé už moc!

Osudnou se dvaadvacetiletému Honzovi stala příprava snídaně. Porotci sice ocenili jeho kombinaci bramboráku, zeleniny a ryby. Ovšem nelíbilo se jim, že makrela v sobě měla hodně kostí. A tak nakonec do dalšího kola poslali Ester a s Honzou se rozloučili.

Průchod své nespokojenosti dali fanoušci pořadu na instagramu i facebooku. „Že vypadla Kristína, už mě štvalo. A teď Honza?! Už vážně nemám chuť se na to dívat, když vyhazují ty největší talenty!!!!“ postěžovala si Míša. „Pro mě je Honza vítěz!“ píší Češi.

Další opět hrozí, že se přestanou dívat. „Dnes jsem se rozhodl, že se přestanu dívat na tento trapnej pořad.....cukrářce dát 3x po sobě dezert na vyřazovací kolo, to už nemá cenu se ani dívat.....dejte ji ten titul rovnou a ušetříte čas spoustě lidí,“ postěžoval si Dominik.

Řada lidí připomíná, že show přišla o druhého hvězdného soutěžícího. „Nezlobte se na mně, ale Honza a Kristína největší talenti a vyřadí je šunka a palačinka?!!!“ považuje soutěž za nespravenou další divačka.

Někteří dali jasně najevo, že by domů poslali nejraději Katku. „Proč si tam udržují Kačenu? Ta už měla dávno vypadnout...jsou lidi, kteří si pořád na něco stěžují. On? On má jen 6 prstů a vaří! A ještě si ani jednou nestěžoval....tohle není možný.. je jasné, kdo vyhraje, že?“ připomněla Pavlina, že Honza navzdory svému handicapu vařil výborně.

„Fakt jdete už dop*dele. Zkuste dát tu Kačeně taky třeba něco jinýho než dezert. Je to trapný,“ přidali se další. „Kačenu už vyhodťe, na ty její ksichty se nedá už koukat,“ žádají diváci. „Ta trapná husa Kačena - vysmátá jak měsíček na hnoji a blbá jak tágo,“ nešetří urážkami Karin.

Nespokojení fanoušci ale nemusí zoufat, už v dalším dílu se vrátí již vypadnutí soutěžící, kteří budou mít šanci se ještě jednou pořádně předvést před porotou i diváky. Otázkou je, jestli se pak někdo z nich do soutěže vrátí, nebo jestli je uvidíme před kamerou naposledy!

Témata: MasterChef TV Nova