Kurevník! Ať už vypadne! Kvůli Ulici to mezi fanoušky opět vře!

seriál Ulice 3

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

2. dubna 2019 14:12

Seriál Ulice se denně vysílá už dlouhá léta, není proto divu, že mají někteří diváci pocit, jako by byly fiktivní postavy součástí reálného světa. O jejich osudech hojně diskutují nejen na sociálních sítích! A tento týden mají opravdu několik velmi pikantních témat!

Tvůrci seriálu Ulice se poslední dobou opravdu činí! Velmi emotivní a bouřlivou debatu vyvolala nová postava – americký přítel Roziny Maléřové, kterého si zahraje herec černé pleti Jared Bailey. A aby toho nebylo málo, u Maléřů dojde ještě k nejednomu dramatickému momentu!

Na facebookových stránkách Ulice se diváci dozvěděli, jak se provalí nevěra Martina Maléře, které Veronice zahýbá s Šárkou z hospody. A neodhalí je nikdo jiný než Marcela, která má za to, že je její strýc Martin vzor všech ctností!

A tomu se samozřejmě škodolibí diváci pořádně smějí! „Zajímalo by mě, jestli bude stále tvrdit, že strejda pro tetu dělá první poslední,“ směje se divačka Jarča. „Áááá, je to tady! Tipuju, že do víkendu to Marcela nevydrží a propálí to. Jsem zvědavej, co teď bude Martin dělat.... Jako bych to neříkal,“ píše Vít.

A někteří doufají, že to bude pro postavu Marcely poslední kapka a ona ze seriálu zmizí! „Zase Marcela? To už je fakt přehnaný.. Už by z Ulice mohla vypadnout,“ navrhuje Eliška. „Snad Macík odpluje znechucen do Mořkova,“ přála by si Zdeňka.

Další se podivují, že nevěra praskne tak brzy. „Už? Někteří to dovedou skrývat roky aniž by kdokoliv něco tušil, a Maléř se proflákne po 14ti dnech? Amatér,“ rýpe paní Romana. „Konečně ten kurevník bude mít po ptákách,“ raduje se z provalení nevěry Daniela. „Je to trouba, má úžasnou ženu a zbytečně si přidělává starosti,“ kritizuje postavu Martina paní Věra.

Zdá se tedy, že Češi mají v otázce (ne)věrnosti v manželství jasno. Podle jednoho z průzkumů je nevěra v manželství nepřijatelná pro dvě třetiny Čechů. A jak se zdá, pro ten zbytek to není žádná velká věc - ba naopak! Protože v jiném průzkumu třetina Čechů otevřeně nevěru přiznala!

Témata: seriál Ulice TV Nova