Tajemství slavných fotbalistů prolomeno! Hvězda 18+ filmů práskla, co mají tam dole a jaké chtějí praktiky!

Aische Perversová 6

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

5. března 2019 16:46

Německá hvězda filmů pro dospělé Aische Perversová si přivydělává před webkamerou. Za pěkný obnos peněz předvede divákům pořádnou show, a není divu, že kráska má i takové klienty, jako přední fotbalisty. Zatímco někteří se ale v soukromí mění v arogantní úchyly, jiní jí dokáží svou výbavou rozesmát.

"První fotbalový reprezentant mě přes webku sledoval už před několika lety," pochlubila se hvězda filmů pro dospělé německému deníku Bild. A překvapivě to pro ni byla pozitivní zkušenost.

"Nechtěl nic zvráceného. Jen se v jednu chvíli zeptal, jestli si i on může kameru zapnout," dodala herečka, která jména svých klientů ze zásady nezveřejňuje.

Tady ale zpozorněla, protože se jí naskytla příležitost rychlého výdělku. Vycítila šanci a cenu za minutu zábavy navýšila na 6 eur za minutu. To ale fotbalistu neodradilo.

Klientů ale přibývalo a nyní patří fotbalisté mezi její VIP klientelu. Jejich chování ale není vždy takové, jako v prvním případě! "Jeden z nich byl velmi arogantní. Prý, že když platí, tak musí být po jeho. A hned!" svěřila se.

A není sám, kdo se choval, jako by mu žena patřila. Nevhodné chování jiného fotbalisty ji dokonce donutilo show na webkameře ukončit.

"Oblékla jsem se, ale on to neukončil. Namísto toho mi ukázal svůj úd. Byl tak malý, že jsem se nemohla přestat smát. Ale to s mu asi nelíbilo," dodala.

Témata: Aische Perversová Německo Fotbal