ŠOK ve Výměně manželek! Výkaly k obědu a mlácení manželky!

Monika se při příchodu do nové rodiny rozbrečela

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

28. února 2019 11:20

Televizní diváci za sebou mají další šokující Výměnu manželek. I tentokrát se nesla v duchu nedostatečného úklidu, tím ale ani zdaleka neskončila. Na kameru se dostalo také domácí násilí!

Ve středeční Výměně manželek diváci viděli rodinu z obce Libíň, kterou tvoří Monika (21), Jakub (22) a jejich syn Lukáš (10 měsíců). Na druhé straně se seznámili s Lucií (26), Zdenkem (22) a dcerou Terezou (2), kteří žijí v Hradci nad Svitavou.

Monika byla s partnerem nešťastná a chtěla zjistit, zda má smysl vztah zachraňovat. Po příchodu do jiné rodiny ale byla v šoku. Zkritizovala druhou manželku za to, že nedokáže pořádně uklidit a v nepořádku žije i dvouletá Terezka.

To pravé peklo ale přišlo při přípravě oběda. Ve strouhance se totiž nacházely kousky něčeho, co Monika považovala za zrna. Poté, co oběd snědli, ale zjistila, že vařila z myších výkalů! Následovalo zjištění, že v bytě žijí myši, a dokonce je potkávala i mrtvé!

Na druhé straně řešila Lucie plesnivé máslo, ze kterého si rodina odkrajovala. I to vyvolalo velké pozdvižení. Ne však takové, jako zjištění, že Jakub údajně Moniku mlátí! Ten to ale kategoricky popíral

Ukázalo se však, že Monika fackuje Jakuba. "Kolikrát já jsem mu vlepila facku, ale to bylo oprávněný. Když něco provedl, třeba šel za jinou, nebo aby si uvědomil, co dělá špatně," vysvětlila.

Do Výměny by podle televize Nova znova ani jeden nepřihlásili. "Pro mě to bylo strašný, hrozná zkušenost, ať šlo o špínu, nebo o Zdeňka. Byla jsem fakt ráda, když jsem přijela domů do čista," popsala Monika.

Témata: Výměna manželek