Rozzuření Češi: Paraziti, je mi z vás na blití! Seriál Most! a Severka rozbouřily internet

seriál Most!

Autor: Klára Dosedělová, stars24.cz

26. února 2019 14:16 | Aktualizováno: 26. února 2019 22:02

Na slávě seriálu Most! se pokouší vést i mobilní operátor O2. Na facebooku spustil kampaň, ke které využila dnes nejznámější mosteckou restauraci Severka. Jenže to u Čechů vyvolalo lavinu nevole!

O2 chtěla těžit ze slávy seriálu Most! „Tohle je pro tebe Čočkine! Když sis furt stěžoval, že má Eda v Severce slabou Wi-Fi, tak jsme se rozhodli ti pomoct a přivezli vám náš Smartbox,“ uvedl mobilní operátor na svém facebookovém profilu.

Nechybí ani fotka smartboxu s logem O2 přímo před Severkou. Fotka byla zveřejněna pár hodin před odvysíláním posledního dílu. „Užijte si dnešní sledování posledního dílu seriálu Most! Ať už budete doma s kámošema nebo v Severce #dyckymost #dyckysmartbox,“ píše O2.

Jenže Češi se téhle reklamě pořádně vysmáli! „No jestli mu bude fungovat jak ten u nás, tak toho ze seriálu moc neuvidí,“ uvedl v narážce na postavu Čočkina Zdenda.

„Koukám že vám fakt není blbý nic, když už ta vaše firma i služby mají děsivou reputaci, zkusíte se přiživit aspoň na populárním seriálu, se kterým jinak nemáte nic společného. A jinak, wifi ten váš předražený krám má možná silnou, ale když ho připojím na vaše pomalé připojení, je mi to stejně houby platné,“ vzkázal O2 Lukáš.

„Aneb jak se přiživovat na cizím úspěchu, tohle je regulérní parazitování, styďte se,“ zlobí se Daniel. „Mně je z vás normálně na blití. Že máte tu drzost spojovat Most a vaše ubohé předražené služby,“ přidal se Michal.

Témata: seriál Most! o2 sociální sítě