The Voice je katastrofa, zfetovaná p*ča Kirschner je afektovaná kráva! Na internetu vypuklo peklo!

Jana Kirschner

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

19. února 2019 13:59 | Aktualizováno: 19. února 2019 17:37

Zpěvačka Jana Kirschner je oficiálně nejméně oblíbenou porotkyní soutěže The Voice Česko Slovensko. Server stars24 to zjistil analýzou názoru diváků pořadu na sociálních sítích. Některé příspěvky, které lidé směrem k ní píší, jsou opravdu peprné.

Kirschner schytává kvůli svému porotcování ohromnou kritiku. Diváci jí vyčítají téměř vše, někteří dokonce tvrdí, že soutěžící zpívají lépe než ona nebo že by Tomáš Klus byl lepším porotcem, než je Jana.

"Mohli byste prosíme Vás trochu umravnit ve Voice tu afektovanou rozjívenou krávu Kirschner ?? Je pro nás obrovským zklamáním.. Není nikdo v mém okolí kdo by o ni v této soutěži řekl dobré slovo, byť jsme se všichni shodli, že jsme ji měli do teď rádi. Chová se tam jak pomatená nevychovaná cigaňa z dálného Slovenska u Ukrajinskejch hranic..." napsala jedna z divaček.

"I ta 16 letá romka se chová líp.Ty její pokřivené grimasy a to bubnování kolem tlačítka afektované ruční tanečky,to jen tak někdo neumí.Zasloužila by Zlatého bludišťáka,a doufám že zabloudí na pěkně dlouho.Chce se mi skočit do telky a rozbít ji hubu," napsala další a dodala: "Vytřepaná třepka,úplně mi zkur...a neděli."

"Ona fetuje ,ne ? Tohle normální a soudný člověk přece nemůže předvádět," píše další fanynka pořadu. "Na následující díl 17.2., jsem se už nedívala, nedalo se to, mám trvalé následky z prvního dílu, díky afektované Kirschner, mám vzteklý adrenalin na maximální hodnotě," přidala se jiná.

"První díl jsem viděla ,hrůza ...druhý díl jsem zkusila v domnění že byla třeba jen sjetá a bude líp. Velký nic. Prepnuto na Primu a hotovo," napsala na sociální síti další divačka. "Kirschnerka je totální kráva dejte jí pryč ...." píše jiná.

"Ten pořad je normální katastrofa. Kirschner asi hráblo - nepočítal někdo, kolikrát si za pořad zahrabe do těch vlasů? - asi by to bylo na zápis do Guinnessky....Pak to, jak se po odzpívání k interpretovi třeba nikdo neotočí...To je tak něco odporného, stupidního a ponižujícího, že se na to nedá dívat.." píše další divačka.

Některé fanynky a fanoušci ale neváhají sáhnout do vulgárnějšího slovníku. "Možná má ta p**a pobouchaná vši," napsal jeden z diváků.

Témata: Hlas Česko Slovenska Jana Kirschner