ŠOK po Výměně manželek! Zdenek přišel o nohy, bojuje o život!

Zdenek přišel po nehodě o obě nohy

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

14. února 2019 14:41

Středeční Výměna manželek má šokující dohru. Jeden z účastníků, čtyřiatřicetiletý kamioňák Zdenek, měl tento týden vážnou dopravní nehodu. Lékaři mu museli amputovat obě nohy a nyní v nemocnici bojuje o život!

Ve středeční Výměně manželek se divákům představila rodina z Přelovic, kterou tvoří Dita (38), Zdenek (34) a Vojta (5). Na druhé straně byla rodina tvořená Alenou (30), Antonínem (45) a Šárkou (3), kteří žijí v Dešné.

Zatímco samotná Výměna probíhala až na pár chvil poměrně poklidně a největším problémem byl úklid, dohra je zdrcující. Zdenek měl totiž v pondělí za volantem vážnou nehodu.

Nikdy už se neposadí do kamionu a nikdy nebude chodit. Na dálnici se podle televize Nova srazil s jiným kamionem a záchranáři ho v umělém spánku letecky přepravili do nemocnice v Brně.

Zde zamířil rovnou na operační sál, kde mu lékaři amputovali obě nohy. "Přítel přišel o obě nohy, vzali mu je nad koleny. Je na tom špatně, udržují ho v umělém spánku. Ve čtvrtek ho budou ještě operovat," svěřila se Dita.

Léčba podle ní může trvat celý rok a ani tak není jisté, co se bude dít pak. Zdenek byl totiž živitel rodiny, tomu je ale nyní pravděpodobně konec.

Témata: Výměna manželek