Zdechni na mor k******o! H***o děláš, de*ilně se tlemíš štětko! Tereza H. dostala takovou nálož, jako ještě nikdo!

Tereza H. zadržená v Pákistánu u soudu 8

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

10. února 2019 15:45

Češka Tereza H. souzená v Pákistánu kvůli podezření pašování drog má v tuzemsku spoustu odpůrců. Ti ji mnohdy častují velmi vulgárními výrazy a přejí jí, aby si v pákistánském vězení odkroutila co největší trest.

Tereza H. rozhodně není v Česku vnímána pozitivně. Najdou se sice tací, kteří jí kvůli její situaci litují a soucítí s ní, většina lidí na sociálních sítích se ale chová a vyjadřuje zcela opačně.

Pořádnou nálož Tereza schytává například na facbooku, kde jí lidé nejen vulgárně nadávají, ale přejí jí dokonce smrt!

"Kdyby tam pošla na mor ,bylo by to fajn ,no a co jako ? Drogy jsou mor ,ten se musí likvidovat a tahle krysa hloupá ,si nic jiného nezasloží ,ubohá ,hloupá která ho roznášela," napsal doslova jeden diskutující.

"Ona si s toho hovno dělá ten jeji debilní úsměv.Tohle je odpad Český Republiky," uvedl další. "10 let je málo, po 5 ju pusti za dobré chování, otřepe se a začne pašovat zas mrdka," napsal jiný diskutující.

"Vžijte se všichni obhajovatelé a sluníčkárí do role rodičů jimž drogy zničili rodiny a děti.Všichni výrobci a dealeři vědí co to je za svinstvo,ale prachy jsou prachy,Tak teď alespoň malá spravedlnost dohnala jednu malou kurvičku ,která nějak přestala špulit tlamičku do foťáků a kamer,Doufám že naš debilní stát ji zase z našich daní nebude chtít dostat z dovolené kterou si zaslouží," rozohnil s doslovně další diskutující.

"Ty vole lidi. Máte v hlavě nasráno? Podporovat a stavět se za štětku, co do ČR pravidelně převážela herák a kdo ví co? No to se mi snad zdá. Tací lidi by už neměli spatřit světlo světa nikdy v životě. Jak smažky, tak ti co sem ten bordel tahají, tak ti co je v tom podporují. Uvědomte si, že ten chliv co sem chtěla dotáhnout, by se tady okamžitě prodal a spotřeboval," uvedl jiný.

Z příspěvků, které se objevují napříč internetem, jsme ani zdaleka nevybrali ty nejhorší a nejvulgárnější. Veškerá kritika se ale shoduje v jednom bodě, a sice v drogách. To je totiž to, co jí lidé vyčítají nejvíce a důvod, proč jí přejí co nejvyšší trest.  Je ale i přesto v pořádku, že se Tereza stala terčem tak silné kritiky, jako pravděpodobně ještě žádný Čech?

Témata: Tereza H. zadržená v Pákistánu