Tohle FOTO by měla vidět každá žena! Matka ukázala, co udělá porod s tělem!

Maria Nordø Jørstad 2

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

28. ledna 2019 16:52

Každá nastávající máma se ráda pochlubí fotografií s narůstajícím bříškem. Proč je ale tak málo fotek žen po porodu? Protože není o co stát. Ženy ale díky tomu mnohdy nevědí, co je čeká. A tak se jedna Norka rozhodla to změnit.

Maria Nordø Jørstad byla ze zjištění, že je těhotná nadšená. Pak se ale dozvěděla, že čeká trojčata. A tak svou cestu začala monitorovat na Instagramu.

Na fotografiích zachycovala průběh těhotenství a díky tomu si získala tisíce příznivců, kteří celých devět měsíců prožívali s ní. Pak ale přišlo něco, co by čekal jen málokdo. S focením Maria pokračovala i po porodu. A tím ukázala odvrácenou tvář těhotenství, tedy to, jak vypadá břicho po porodu.

"12 týdnů od porodu. Pokroky jsou pomalé. Každý den provádím dýchací cviky a 4-5 dní v týdnů nosím po dobu 1,5 hodiny břišní korzet. Moje břicho se zmenšilo, ale pořád mám před sebou dlouhou cestu. Na lékařské prohlídce mi zjistili kýlu, možná budu muset jít na operaci. Celá situace je únavná," napsala v jednom z příspěvků matka.

Jejím cílem je ukázat nastávajícím matkám, jak tělo skutečně vypadá po porodu, ale i to, že novorozenec není jedinou starostí, kterou matka zažívá. Musí totiž také bojovat sama se sebou a se svým vzhledem.

Témata: zajímavosti rodina