Zdechni, ty k***o pos***á! Starostka, které se směje celé Slovensko, promluvila!

Starostka Miloslava Fedorová

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

11. ledna 2019 13:31 | Aktualizováno: 12. ledna 2019 5:38

Starostka obce Fekišovce ležící na východě Slovenska Miloslava Fedorová se přes noc stala jednou z nejznámějších političek na Slovensku. Video, o němž vás stars24.cz informoval ve čtvrtek, se stalo hitem a na internetu jej vidělo přes milion lidí. Starostka se ale kvůli němu ocitla pod palbou neuvěřitelných výhrůžek.

Starostka Miloslava Fedorová je mediální hvězdou. Její způsob vedení zasedání zastupitelstva na internetu viděly statisíce lidí a nikdo z nich nemohl uvěřit svým očím.

To, že přinutila poslance zpívat slovenskou hymnu a křičela po nich, když si u slavnostního slibu nestoupli, je jen začátek šíleného kolotoče, který ani zdaleka nekončí tím, že zastupitelka vyhlásila veřejné zasedání za tajné.

Starostka ale z rychle nabyté slávy rozhodně není nadšená. Tvrdí, že jde o cílenou diskreditaci její osoby a že dostává výsměšné i výhružné zprávy či maily dokonce i ze zahraničí.

"Posílají mi zprávy: Zdechni, ty k**vo, jsi hanbou a pro smích celému Slovensku nebo že jsem Gadžovka po***aná," ​​ukazuje redaktorům serveru Nový čas svůj telefon.

Tvrdí, že její reakce zachycené na videu byly nepřiměřené, ale vyprovokovat ji prý měla jistá osoba, stejně jako kameraman, který prý přišel bez ohlášení.

"Po hymně a úvodu jsem se vzpamatovala, došlo mi, že jsem to přehnala. Pomyslela jsem si však, že generál z boje neutíká a kapitán z potápějící se lodi neodchází. Hrála jsem vabank do konce," dodala Fedorová. 

Témata: Slovensko