Soutěž na p**u! Ostuda Československa! Talent vyhrála Šurinová, diváci jsou vzteky bez sebe! Drsná reakce pořadatelů!

Nikoleta Šurinová

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

3. prosince 2018 9:11

Víkendové finále soutěže Česko-Slovensko má talent přineslo mnoho zajímavých okamžiků. Diváci měli možnost spatřit všechny soutěžící, které porota zlatým tlačítkem poslala rovnou do finále. Kromě nich se objevilo i několik dalších tváří, které se nesmazatelně zapsali do historie této soutěže. Vítěz ale fanoušky moc nepotěšil.

Sedmá řada neustále se opakující show Česko-Slovensko má talent skončila. Na prvním místě se umístila mladičká bubenice Nikoleta Šurinová, v těsném závěsu za ní skončil s rozdílem jen několika procent hlasů rapper Boki, a třetí skončila nevidomá, avšak famózní pěvkyně Růžena Kováčová.

To ale diváky jaksepatří pobouřilo. "Je to soutěž na píču, ti co talent měli, šli pryč. Co ho neměli tolik zůstali a vyhráli. Člověk se už může jen smát," napsal například jeden z nich na sociální síti na profilu soutěže.

"Tak toto ked je talent tak zomna bude papež," uvedl další. "Nebol to excelentny vykon,neni to Talent hodny celkoveho vitazstva, na začiatku sa nechytila do rytmu gitari pri prechodoch ,kebyže na koncerte niečo take spravi,tak to by bolo Béčkové, prechody jej išli,ale nábeh a rytmiku do konca nevie chytit.,Určite cela rodina hlasovala do nemoty.Boli tam lepšie talenty mimo spevácke a hudobné," uvedl další.

"No to je nesmysl taková blbost vítězila fuj na vás," míní doslova další divačka. Mnoho lidí navíc dívku kritizuje za to, že "pouze" bubnovala, a navíc nijak dobře. Další diváci ale upozornili, že soutěže je vůči soutěžícím nefér, protože některým umožňuje projít rovnou do finále, zatímco ostatní si tu cestu musí tvrdě vybojovat.

Situace se ale začala stupňovat a mnoho komentujících sahalo i k vulgaritám. Do diskuze se proto vložili i samotní pořadatelé soutěže, kteří na příspěvky odsuzující výherkyni museli zareagovat následujícím prohlášením:

"Milí fanúšikovia a milí hejteri, to čo tu niektorí predvádzate je smutná vizitka nášho národa. Ak si dovolíte označiť 11-ročné dievčatko hrubými vulgarizmami alebo absolútne nemiestnou kritikou. O víťazovi rozhodli diváci, čo s tým má Nikoletka? Prečo by si tú výhru nezaslúžila? Nenanominovala sa na prvé miesto sama. Mimochodom jej vyjadrovanie a vystupovanie ďaleko prevyšuje vás, milí hejteri. Nehovoriac o jej talente. Ak však máte guráž, tak jej to povedzte do očí, prípadne jej rodičom. Cez mobil alebo počítač je každý frajer. To, že nevyhral váš favorit a ste nahnevaní je úplne v poriadku. Každý má názor a každý si svoj názor môže vyjadriť. No sú isté hranice, ktoré by sa mali rešpektovať. A neplatí to len o Nikoletke. Pod každým jedným príspevkom mnohí chŕlite zlostné komentáre a jednotlivé tábory útočia na toho a toho finalistu. Čo vám tí súťažiaci urobili? Prečo ich máte potrebu verejne lynčovať? Buďme k sebe viac ohľaduplní a milší... ale to je asi v aktuálnom svete sociálnych sietí a hejtu jeden veľký sen. Pekný deň všetkým."

Témata: Česko-Slovensko má talent Nikoleta Šurinová