Ty smrdíš! Slzy a řev v šokující Výměně manželek! Vážné porušení pravidel a předčasný konec natáčení!

Tereza má problém nejen s úklidem, ale i s osobní hygienou

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

11. října 2018 9:14

Středeční Výměna manželek přinesla jeden velká zvrat. Zpočátku se možná zdálo, že největším problémem bude neskutečná špína v jedné z domácností. Pak ale došlo k něčemu mnohem horšímu!

Ve středeční Výměně manželek jsme viděli rodinu z Ostravy, kterou tvoří Tereza (21), Marek (28) a Eliška (2). Na druhé straně byla rodina s Ivanou (38), Pavlem (39), Tomášem (17), Kristýnou (15) a Vojtou (17 měsíců), kteří žijí ve vesnici Cep.

Ivana prožívala v náhradní rodině peklo od samého počátku a rozbrečela se už při příchodu do domácnosti. Ta totiž byla neskutečně špinavá a zanedbaná.

"Vzpomínám na to jako na něco strašného. Když jsem tam vlezla, povrchově všechno vypadalo fajn. Když jsem se ale podívala na detaily, tak to bylo šílené. Nevrátila bych se tam ani náhodou. Nejvíc je mi líto Elišky, doufám, že se rodina zamyslí a pár věcí tam změní," popsala televizi Nova.

V první chvíli dokonce zvažovala, že Výměnu ukončí a pojede domů. "Říkala jsme si, že jsem blbá, že do toho vůbec jdu. Byla jsem tak psychicky na dně, že jsem nejedla. Snažila jsem se uklízet, ale to vůbec nebralo konce. Já jsem si sáhla úplně na dno. Myslela jsem si, že když jsem ze statku, tak že všechno zvládnu, ale ta špína mi dala," dodala.

I její manžel Pavel si ale s náhradní matkou užil své. Vadilo mu, že Tereza vůbec nepečuje o domácnost a dorazilo ho zjištění, jak to vlastně má s hygienou. Tereza se totiž svěřila, že se doma koupe obden, což Pavel nedokázal v horkém létě pochopit.

"Nezlob se na mě, ty prostě smrdíš," vpálil jí několikrát do obličeje. To byl ale pouze jeden z problémů, které Výměnu provázaly. Tím dalším a závažnějším bylo porušení pravidel.

Náhradní matky totiž nesmí po celých deset dnů kontaktovat nikoho ze svého okolí a z rodiny. To ale Tereza porušila, protože si vyměnila několik sms zpráv se svou matkou. Ty se nakonec dostaly až k jejímu příteli Markovi, který se na Terezu pořádně naštval.

Jeho slova o tom, jak od ní odejde, ale doznala neskutečného obratu. Namísto toho jí totiž v závěru pořadu požádal o ruku.

Témata: Výměna manželek