Dohra Výměny manželek: Všechno je prý úplně jinak! Tohle jste v televizi neviděli!

Blanka a Valentýn

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

20. září 2018 13:37

Středeční Výměna manželek se nesla v o poznání klidnějším duchu než některé předchozí díly. Největším problémem tentokrát nebyly neshody ani hádky, ale závislost na moderní elektronice. Ve skutečnosti je to ale prý jinak.

V poslední Výměně manželek jsme viděli rodinu z Prahy, kterou tvoří Blanka (40), Valentýn (31), Niky (12), Kristýna (12), Patrik (7), Max (5) a Saša (1,5). Na druhé straně stála rodina z Kladna ve složení Míša (25), Michal (32), Honza (5) a Jája (2).

Obě rodiny ale na výměnu vzpomínají v dobrém. Nedošlo ani na jedné straně k vážnějším neshodám a někteří si celých deset dní užili. "Došlo u nás ke změně. Valentýn pomáhá, víc se snaží, stará se o děti," vypočítala náhradní manželka," pochvaluje si Blanka.

Největším problémem v její početné rodině byla závislost dětí na mobilních telefonech a tabletech. Náhradní manželka Míša měla pocit, že děti na nich tráví příliš mnoho času. To ale podle Blanky vůbec nebyla pravda, jen to v televizi nebylo vidět.

"Já bych chtěla říct, jak to je. Byla zima, takže nebylo počasí, aby chodily ven, navíc měly volno. Proto na elektronice byly víc než normálně," vysvětlila televizi Nova Blanka s tím, že děti mobily a tablety používají méně.

"Mají na ně méně času, Maxík chodí na fotbal, Páťa má družinu a plavání, Niky má svoje zájmy, Týnka taky. Ale že bychom nějak extrémně řešili, že by měly být na elektronice méně, to ne," dodala.

Témata: Výměna manželek