Natáčení Prostřeno skončilo naprostým fiaskem! Tohle se v historii pořadu ještě nestalo!

Prostřeno skončilo fiaskem

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

18. září 2018 16:50

Po Kazmově šou s dnes už kultovním Karlem by jeden řekl, že pořad Prostřeno už nemá čím překvapit. Jak se ale zdá, stále jsme si nezvykli na to, co všechno může nastat. Někdy ale zajde situace tak daleko, že se televize musí začít ohánět i sankcemi.

V soutěži amatérských kuchařů se proti sobě postaví každý týden pět kuchtíků z jednoho kraje. Tentokrát ale byli pouze čtyři! Bývalá narkomanka Iva Tranová (23) totiž vzdala svou účast v pořadu Prostřeno hned druhý den natáčení.

Zrovna v ten den ale měla být hostitelkou! "Vůbec se neomluvila. Měla vařit v úterý u své matky, protože bůhví v jakých podmínkách normálně žije. Ale i její máma se k tomu stavěla rezervovaně a zaskočeně. Ani ona se vaření neujala, udělala jen nějaký dezert a vzala je dál. Museli se o sebe postarat sami!“ popsala deníku Aha Hana Ziková z Primy.

Nakonec se zjistilo, že dívka je bývalá narkomanka se spoustou dluhů. Do pořadu ostatně původně přihlásila i svého přítele, ten jí ale údajně den před začátkem jejího vaření brutálně zmlátil! Podle Primy se Iva vykašlala na přípravu a ani nic nenakoupila. 

Televize proto začala Ivě vyhrožovat pokutou za porušení smlouvy. Na výhrůžky sankcemi ale dívka nereagovala. Zbytek týdne tak museli soutěžící zvládnout ve čtyřech lidech, což je v historii pořadu poprvé.

Témata: Prostřeno TV Prima