Šokující! Matka ukusovala holčičce kusy těla zaživa, lékaři rok bojovali o její život!

Katya Spesivtsevová 2

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

14. září 2018 13:56

Neuvěřitelně brutálním životem si prošla ruská holčička Katya Spesivtsevová. Matka se snažila utišit její pláč tím, že jí ukusovala části těla. Poté, co dívenka skončila v nemocnici, bojovala rok o život. Nakonec našla pěstounskou rodinu, která se o ni chtěla postarat. Holčička ale v pouhých devíti letech zemřela.

Brutální případ se odehrál v ruském městě Revda. Osud nebyl k devítileté dívence nakloněn od samého začátku, trpěla totiž od narození mozkovou obrnou a navíc chvíli poté, co přišla na svět, její otec utekl a nechal s ní matku samotnou.

Ta ale nedokázala péči o dítě zvládnout a když se jedné noci v roce 2015 vzbudila a uslyšela svou dceru plakat, v kolébce ji brutálně zbila. Dívenka ale nepřestávala plakat, proto se k ní matka naklonila a ukousla jí celý spodní ret.

Tehdy šestiletá holčička neuvěřitelně trpěla a matka jí odmítala pomoci. Záchranku jí zavolala až neuvěřitelný týden poté, co dívenka přišla o část pusy.

Šokovaní lékaři Katyu okamžitě převezli do nemocnice, kde přišla další rána. Zjistili, že matka se dítěti pokoušela ukousnout i další části těla, například nos, a po celém těla měla holčička modřiny. Některé už byly staré.

Kromě toho ale lékaři zjistili, že dívenka byla podvyživená a žila v neuvěřitelné špíně. Trpěla proto řadou nemocí, které holčičku postupně zabíjely. V nemocnici proto strávila celý rok, a lékaři se jí snažili zachránit před jistou blížící se smrtí.

Matku krátce po brutálním činu zadržela policie a odsoudila ji ke čtyřem letům vězení. Trest si dodnes odpykává, na svou holčičku se už ale nikdy nepodívá.

Katya po propuštění z vězení našla pěstounskou rodinu, která se o znetvořené dítě chtěla postarat. Rok poté, co opustila brány nemocnice, ale holčička zemřela. Navzdory všem nemocem a zraněním trpěla holčička navíc i srdeční vadou, která ji připravila o život.

Témata: Katya Spesivtsevová