VIDEO: Dneska žijeme, můžete položit jednu otázku, odpovím tři! Legendární Jolanda dnes vystoupí u Jílkové!

Kartářka Jolanda

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

6. září 2018 16:37

Kdo by ji neznal. Legendární česká kartářka Jolanda je sice dobrosrdečná věštkyně, její hlášky ale válcují internet. Dnes večer se opět objeví v televizi, ale v pořadu zcela jiného formátu!

Kartářka Jolanda už dnes večer vystoupí v pořadu moderátorky Michaely Jílkové Máte slovo. Ačkoliv se v tomto pořadu většinou diskutuje o politických tématech, i problematika předvídání budoucnosti hýbe Českem.

Není totiž tajemstvím, že Češi jsou k náboženství extrémně chladní. V Boha podle výzkumu významného amerického think tanku Pew Research Centrum, uskutečněného v minulém roce, věří pouze 29 procent obyvatel Česka. Nejblíže k nám v tomto případě mělo z osmnácti zjišťovaných zemí Estonsko, jenže i tam věří v Boha 44 procent lidí.

Moderátorka proto bude v přímém přenosu společně se svými hosty diskutovat o rozšířené víře v nadpřirozené schopnosti a především o předpovídání budoucnosti. Diskutovat budou: Claire Klingenberg – prezidentka Evropské rady skeptických organizací, Radko Tobičík – místopředseda Astrologické společnosti ČR, Ivana Regina Kupcová Sádlová – kartářka, Tereza Skálová Demeová – jasnovidka, Jolanda – kartářka, Petr Tomek – předseda Ateistů ČR, Petr Jan Vinš – teolog, Jeroným Klimeš – psycholog, a další.

Témata: věštby kartářka Jolanda