VIDEO: Muž se nudil, tak začal nahrávat bizarní videa! Přišel kvůli tomu o práci, ale stala se z něj hvězda!

Paul Flart

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

31. srpna 2018 16:20

Hodně neobvyklý čas, jak si zpříjemnit čas v práci, si našel jeden strážný v nemocnici na Floridě. Svou „zálibou“ se proslavil na Instagamu, nakonec kvůli ní ale o svou práci přišel!

Doug, který vystupuje pod pseudonymem Paul Flart, pracoval jako zaměstnanec bezpečnostní služby v nemocnici. Seděl přímo ve vstupní hale. Protože se ale občas při práci nudil, rozhodl se krátit čas natáčením opravdu bizarních videí – točil se při prdění.

„Vestibul v nemocnici měl opravdu skvělou akustiku a přirozeně všichni prdíme. Jednoho dne se mi podařil jeden velmi pěkný, proto jsem se rozhodl, že si to příště nahraju a pošlu do skupinové konverzace," popsal svůj nápad Doug.

Jeho kamarádi to považovali za skvělý nápad a poradili mu, aby svůj „toaletní humor“ zveřejněni na Instagramu. Dne 25. března tak Doug zveřejnil své první videa. Postupně získal téměř 87 tisíc sledujících!

Jeho sláva ale začala narůstat natolik, že si ho všimli i samotní zaměstnavatelé. Ti mu dali okamžitou výpověď a požádali ho o vrácení odznaku a uniformy,  píše The Mirror.

Podle zaměstnavatele totiž porušil firemní politiku, která zakazuje používání telefonů na pracovišti. A když byl požádán, aby s tím přestal, jeho odpověď byla jasné: NE! Doug se také natáčel, když na sobě měl uniformu bezpečnostního strážce, což je také proti pravidlům nemocnice.

Sám Doug ale říká, že lidé z celého světa mu každý den píší a tvrdí, že videa jim jeho přinášejí radost a štěstí. „A o to mi jde,“ dodal Doug, který nyní pod svým pseudonymem prodává suvenýry a tvoří hudební videa.

Témata: sociální sítě Instagram Paul Flart