Něco se blíží? Hrozí apokalypsa obřích rozměrů, varuje numerolog! Má to ale háček!

Apokalypsa

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

3. června 2018 14:22 | Aktualizováno: 3. června 2018 23:45

Konsporační teoretik David Meade je znám především díky své teorii o planetě Nibiru, která podle něj na Zemi přinese apokalypsu. Konec světa nicméně předpovídal už několikrát a současné řádění živlu na Havaji je ale podle něj jasným znamením, že se něco blíží. Problém je jen v tom, že ačkoliv jeho předpovědi pokaždé uchvátí internet, zatím se v nich nikdy netrefil.

Sopka Kilauea na Havaji je vysoká 1200 metrů a je jedním z nejaktivnějších vulkánů na světě. Aktivitu vykazuje prakticky nepřetržitě od roku 1983, v 90. letech láva z této sopky zničila na 200 domů. Posledních pár týdnů obyvatele straší velmi časté masivní erupce. Oblaka kouře a popílku se z Havaje dostala až na 6400 kilometrů vzdálené Mariánské ostrovy.

Samozvaný křesťanský numerolog David Meade tvrdí, že tyto masivní erupce jsou známky toho, že se k Zemi blíží tajemná planeta Nibiru. Ta se podle něj skrývá na okraji Sluneční soustavy a může se během jediného dne až k naší planetě a způsobit apokalypsu, píše server International Bussines Times.

Meade tvrdí, že blížící se planeta Nibiru oslabuje magnetické pole Země a že kvůli gravitačnímu poli planety X budou přírodní katastrofy, jako jsou zemětřesení a vulkanické erupce, na Zemi stále častější. Podle jeho slov je to i případ současných erupcí vulkánu na Havaji.

„Jak se přibližuje systém Nibiru, ovlivňuje magnetické pole našeho Slunce, které přímo ovlivňuje magnetismus Země. Takže se stala událost na Havaji, která přijde jednou za život. Začíná proces nebo cesta, která je velmi zvláštní, problematická, obtížná, složitá nebo chaotická – a bude se stále rozvíjet," říká Meade.

NASA už v minulosti všechny pověsti o planetě Nibiru odmítla a celou Meadeho teorii označila za hoax. Mezinárodní tým vědců nicméně nedávno odhalil, že našli důkazy nové planetě, která se může ukrývat za Neptunem. „Neexistuje důkaz, že Planeta 9 existuje, ale řekl bych, že přítomnost takového objektu v naší sluneční soustavě posiluje argumenty pro Planetu 9," řekl profesor David Gerdes, spoluautor nové studie.

Témata: Apokalypsa katastrofy